Brevkassen

Har du spørgsmål om hvad som helst mellem himmel og jord, er der nu hjælp at finde. Jeg stiller hermed min enorme livserfaring og generelle ekspertviden til rådighed.

Problemer i livet? Stødt på noget ude i verden du ikke forstår? Oplevet et antropologisk fænomen du skal have forklaret? Brug for damerådgivning?

Bare spørg Kong Finland! Stil dit spørgsmål i det smarte kommentarfelt nedenfor.

Reklamer
Kommentarer
 1. Rasmus Jensen siger:

  Hvorfor er det lige “rigtige” mænd ikke drikker cider?

 2. mai siger:

  … eller drikker små fadøl?

 3. Buur siger:

  Kære brevkasse.
  Jeg har allerede forsøgt at få svar på dette spørgsmål i en anden brevkasse (se link via mit navn), men nu vil jeg gerne have en second opinion:

  Jeg står med det problem, at jeg stadig er jomfru, og jeg er altså 18 år. Jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg selv synes, min penis er for lille. Det er ikke fordi, jeg ikke har fået chancen for sex, for det har jeg, op til mange gange, men jeg trækker mig altid.

  Min penis er hverken speciel tyk eller lang, synes jeg selv? Kan det være derfor, jeg ikke tør dyrke sex?

 4. Buur siger:

  Hvorfor staves din yndlingsdrik, Somersby, kun med ét ‘m’?

 5. Karen siger:

  Hvorfor er det at folk insisterer på at iklæde deres hunde tøj for flere hundrede kroner? Har set dette fænomen flere steder, og især her i Japan. Forleden så jeg endda to unge piger komme gående med en barnevogn og troede at der lå en sød lille japser, men nej! Der lå sgu en en mini- hund! HVORFOR brevkasse????

 6. Anya siger:

  Kære brevkasse,

  Da det er op til nytår og jeg får nogle venner på besøg, har jeg været ude at handle lidt. I den forbindelse har jeg observeret noget, der gav stof til eftertanke, og som har udmøntet sig i et spørgsmål, som jeg må have brevkassens hjælp til at få svar på:

  Hvorfor fatter åndssvage, dumme, selvoptagede, irriterende folk ikke, at enden af et kassebånd IKKE er et optimalt sted at placere snottede møgunger, håndtasker, svenskertasker (de der gammelkone rulletasker) og store fede røve mens de lige får en sludder med veninden eller da bare lige et lille hvil?????! HVORFOR, brevkasse?!! Er det muligt at være så utroligt dum og absolut intetfattende, eller slipper de bare alle tosser med genetisk fejl løs omkring jul?

  Jeg håber meget, at du vil hjælpe mig med dette lille spørgsmål, da det er et der ofte giver anledning til nogen uro i min hverdag.

  Mvh
  “Nytårsshopperen”

 7. Infotainer siger:

  Kære brevkasse. Hvem er Celina Hilslev?

 8. Infotainer siger:

  Kære brevkasse-konge. Hvilke filosofi ligger bag dit valg af design? Det er så enkelt og default-agtigt, at det nærmest er retro. Venligst, mig.

 9. blondie siger:

  Kære brevkasse

  Ja, HVEM er Celina Hilslev? 😛

 10. blondie siger:

  Ved godt det på ingen måde hører hjemme i brevkassen, men jeg har altså tagget dig: http://blondie.urbanblog.dk/2010/02/05/vis-mig-dit-k%C3%B8leskab-og-jeg-skal-fort%C3%A6lle-dig-hvilken-farve-det-er/

  Men kan da godt lige smide et spørgsmål: Hvor bliver det gule af når sneen smelter…?

 11. Anya siger:

  I forlængelse af adskillige samtaler, blogs m.m.:
  HVORFOR, kære Kong Finland, arbejder nogle mennesker indenfor medieverden ligefrem på at fremme brugen af misforståede oplysningskilder blandt den brede befolkning? Er de allesammen født før Facebook og har et inkompetent læringsnetværk omkring sig eller hvad????
  Grunden til jeg spørger er følgende:
  DårligRadio no.1 (nej, jeg KAN ikke finde på noget mere kækt) aka DR1 har lige i Aftenshowet brugt Facebook som legitimerende kilde i deres indslag om duer (…) idet de oplyser at “Duer er iflg. Facebook ikke en særligt populær fugl. Derinde har gruppen Er du også bange for Duer over 1000 medlemmer”. UUUUUUUUHHHHHH!!!!!

 12. Dines siger:

  Kære Kong Finland.
  En googler har fundet vej til min – MIN! – blog ved at google “celina ree + ryge”.
  Hvad har de at sige til Deres forsvar?
  Ydmygst og forvirret,
  Dines.

 13. Dines siger:

  Mit spørgsmål ovenfor ville have givet så meget mere mening, hvis Celina Ree og Celina Hilslev var den samme. Jeg aner ikke, hvem nogen af dem er. Kun at nogen søgte den første på min blog, og jeg forvekslede hende med den anden på din blog.
  Åh, de bloggere arlså.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s