Brevkassen #5

Posted: 9. januar 2010 in Brevkassen

Karen, Aalborgs udsendte madskribent i Tokyo, har stillet følgende spørgsmål:

Hvorfor er det at folk insisterer på at iklæde deres hunde tøj for flere hundrede kroner? Har set dette fænomen flere steder, og især her i Japan. Forleden så jeg endda to unge piger komme gående med en barnevogn og troede at der lå en sød lille japser, men nej! Der lå sgu en en mini- hund! HVORFOR brevkasse????

Det er et glimrende spørgsmål, Karen, fordi det netop søger at belyse et af de desværre utallige eksempler på menneskelig idioti der efterhånden findes i vores verden.

Uden at være en ørn til behaviorisme, adfærdspsykologi og deslige mener jeg at det omtalte fænomen med ganske stor sandsynlighed kan forklares med at visse personer simpelthen aldrig udvikler sig. Den infantile begejstring over at se et lille rottelignende kræ iført mennesketøj må være et levn fra barndommens fascination af påklædnings- og Barbiedukker som manifisterer sig i perioden hvor man skal til at træde ind i de voksnes rækker, muligvis fordi uvisheden om fremtiden skræmmer de stakkels børn. Så er det jo rart at have sit eget personlige påklædningskræ man kan gå op i for at glemme den farlige verden udenfor.

Du må også huske på, kære Karen, at du befinder dig i verdens mest sindssyge land med verdens mest sindssyge befolkning. Det spiller sikkert også ind, og jeg er overbevist om at du kan finde langt værre eksempler på mærkelig adfærd i det skøre land. Og jeg glæder mig til at høre om det! Du ved hvem du skal gå til hvis du støder på et uforklarligt fænomen.

Jeg håber du styrer Tokyo med hård hånd. 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s