Brevkassen #4

Posted: 14. december 2009 in Brevkassen

Den ukronede konge af bitterhed Buur har stillet følgende spørgsmål til brevkassen: Hvorfor staves din yndlingsdrik, Somersby, kun med ét ‘m’?

Dette svar må desværre forblive ren spekulation fra min side, men jeg mener jeg har et godt bud.

Jeg tror at grunden til at Somersby staves med ét ‘m’ er at det er Carlsbergs forsøg på at være ung med de unge og lege lidt med sproget på en trendy måde. Du ved, ligesom dem der skriver ‘x-mas’, og selv synes de er pisse sjove og opfindsomme. Eller dem der siger ‘godt nythår’ for nu at blive ved noget aktuelt. Det er jo en strategi som Carlsberg havde stor succes med, da de lancerede T-Beer her i landet…

Samtidig giver den udanske stavemåde cideren et eksotisk islæt, hvilket formentlig er endnu et dårligt gennemført marketingskneb fra den DANSKE PRODUCENT Carlsbergs side. At den fulde titel er Somersby Pear Cider bekræfter blot denne teori.

So, there you go. Det staves med ét ‘m’ fordi det eneste ansættelseskrav ved Carlsbergs marketingsafdeling er at man skal kunne knappe sine bukser (selv) og bruge Microsoft Office-programmerne til husbehov. Men hvem havde også forestillet sig andet?

Kærlig hilsen,
Kong Finland

Reklamer
Kommentarer
  1. Marolle siger:

    Eller osse er det fordi at man alligevel glemmer at udtale det andet m, når man har fået rigeligt af de der sommerbyer indenbords 😀

  2. kongfinland siger:

    Det er også et bud, Marolle! 😀 Glædelig jul til dig, håber du hygger dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s